vineri, 13 aprilie 2012

Imagini de la activitatile din saptamana scoala altfel

Campanie Antidrog-clasa a X-a A; prof. Dinca Georgeta


   -clasa a 4-a B, inv. Ilie Mariana



Educatie ecologica- clasa a12-a D, prof. Fodor Atia


Club de lectura-clasele12A,11D; prof. Vilceanu Alina





Expozitie de afise cu mesaj antidrog- prof.Neagoe Loredana,Dinca Georgeta,Rugina Viorica





 Atelier de arte plastice- clasa a 11-a F; prof.Purcarea Dan


Vizita la Penitenciarul de Minori si Tineri- clasa a12-a A; Vilceanu Alina, Avram Florenta 









02.04.2012 - Activitatea WORLD WIDE WEEKEND face parte din programul educational Grow 0.9, activitate organizata de catre AIESEC Craiova si SCOALA DE VALORI. Proiectul se adreseaza elevilor de clasa a IX-a (se desfasoara pe parcursul sem al II-lea), acestia participand la seminarii in limba engleza sustinute de studenti din alte tari. Activitatea mentionata mai sus s-a desfasurat la Casa Studentilor si a reprezentat un eveniment concurs  multicultural care are drept scop promovarea interculturalitatii, crearea unei perspective noi asupra culturilor si obiceiurilor din intreaga lume., crearea unui impact pozitivasupra liceenilor, prin implicarea lor directa  in promovarea altor culturi si traditii. Elevii LTTA (cls a IX-a A si a IX-a D) coordonati de d-na prof.Florescu Daniela au prezentat elemente traditionale ale culturii japoneze si mexicane, evenimentul cuprinzand spectacole de dans specific tarilor din concurs, expozitii culinare, etc.




03.04.2012 - Activitatea TEATRUL LA NOI ACASA. Elevii clasei a IX-a A au prezentat scenete (fragmente din piese din literatura romana sau creatii proprii) in fata colegilor si a dirigintei. Din publicul invitat sa vizioneze scenetele au facut parte si d-ra prof. de romana Cristina Marcu si dl director adjunct Sandu Bratu.





05.04.2012 - Activitatea ON STAGE- ONCE UPON A TIME (teatru in limba engleza). Elevii cls a IX-a A au realizat scenete in limba engleza pornind de la o poveste lecturata impreuna cu diriginta clasei. Dialogurile originale au fost prezentate in fata colegilor, iar "juriul" a trebuit sa desemneze echipa cu cei mai talentati "actori" si si cea mai buna adaptare dupa povestea propusa.






Alte activitati


























Cerc dramatic- Prof.Sandoi Andreea,cls.5 B 


















Vizita la Biblioteca Judeteana "AL si Aristia Aman"-Prof. Neagoe Loredana












Club de lectura /Lectura si adolescentii-Clasele 11b si 11c, Prof. Neagoe Loredana








Campanie antidrog-STOP DROGURILOR!- Prof. Neagoe Loredana, clasele 11B,10C,9E